dinsdag 12 juni 2012

De 4 elementen

Mijn schoolwerk voor het vak kunst is af. Morgen het idee aan twee docenten uitleggen. Bij mij op school gaat het voornamelijk over het idee. Waarom heb je die materialen gebruikt? Waarom 2d of 3d? Enzovoort.
Hier zijn de foto's van mijn werk. Het boek wat er naast ligt. Zitten de schetsen, foto's van het proces en plaatjes waar ik mijn inspiratie vandaan haalde.
Ik hoop dat je het mooi vindt, zo niet.... Jouw probleem! :-)
Liefs, Floor





woensdag 6 juni 2012

100 dagen geleden

Hoi allemaal,
Mijn vorige bericht heb ik vandaag precies 100 dagen geleden gepost. Dit bewijst maar weer eens dat een blog beginnen makkelijker is, dan het in leven houden!
In die honderd dagen zijn veel dingen gebeurt waar ik jullie zo snel mogelijk wat over vertel. Ik ben bijvoorbeeld bezig op school met mijn kunst schoolexamen.
Mijn thema is "de 4 elementen". Ik beeld dit uit door middel van stoelen. Elk element heeft zijn eigen stoel. Ik heb zo voor het element vuur, een stoel gemaakt van houten wasknijpers. Deze heb ik vervolgens in de fik gezet. Dit ging helaas iets te hard! De rugleuning was eerst 15 cm lang, nu is die helemaal zwart en 5 cm lang!
Ik zal jullie snel meer vertellen over de tijd dat ik niet heb geschreven.
Groetjes, Floor